reklam2

28 Kasım 2016 Pazartesi

etli kuru fasulye

                      <<<< ETLİ KURU FASULYE>>>>



Malzemeler

·                     1,5 su bardağı kuru fasülye
·                     500 gr kuşbaşı et
·                     1 ad kuru soğan
·                     2 ad rendelenmiş domates
·                     1 tatlı kaşığı biber salçası
·                     2 yemek kaşığı domates salçası
·                     tuz, karabiber, pulbiber



Hazırlanışı 

Düdüklü tencerede kuru fasülyeyi 15-20 dakika haşlayın. Ayrı bir tencerede kuşbaşı i haşlayıp suyunu ayırın. 

Tencereye 1 ad kuru soğanı incecik kıyıp sıvı yağda kavurup, etini ekleyin 

1-2 dakika daha kavurduktan sonra salçaları ve rendelenmiş domatesleri ekleyip 5 dakika kavurduktan sonra haşlanmış kuru fasülyeyi ekleyip karıştırın.

ayırdığınız et suyunu tencereye ekleyin su yetersiz gelirse biraz sıcak su ekleyin. 

baharatını ve tuzunu attıktan sonra yaklaşık 20-25 dakika pişirin. 

Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder