Malzemeler
·
1,5 su bardağı kuru fasülye
·
500 gr kuşbaşı et
·
1 ad kuru soğan
·
2 ad rendelenmiş domates
·
1 tatlı kaşığı biber salçası
·
2 yemek kaşığı domates salçası
·
tuz, karabiber, pulbiber
Hazırlanışı
Düdüklü tencerede kuru fasülyeyi 15-20 dakika haşlayın. Ayrı bir tencerede kuşbaşı eti haşlayıp suyunu ayırın.
Düdüklü tencerede kuru fasülyeyi 15-20 dakika haşlayın. Ayrı bir tencerede kuşbaşı eti haşlayıp suyunu ayırın.
Tencereye 1 ad kuru soğanı incecik kıyıp sıvı yağda kavurup, etini ekleyin
1-2 dakika daha kavurduktan sonra salçaları ve rendelenmiş domatesleri ekleyip 5 dakika kavurduktan sonra haşlanmış kuru fasülyeyi ekleyip karıştırın.
ayırdığınız et suyunu tencereye ekleyin su yetersiz gelirse biraz sıcak su ekleyin.
baharatını ve tuzunu attıktan sonra yaklaşık 20-25 dakika pişirin.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder